Au Revoir Wrinkles absolutní protistárnoucí obličejový olej sérum

Intenzivní olej Au Revoir Wrinkles obsahuje kombinaci 18 nejúčinnějších přírodních rostlinných olejů se 14 dalšími výživnými ovocnými a rostlinnými výtažky, vitamíny, minerály, fosfolipidy a esenciálními oleji. Vůdčími ingrediencemi jsou řasy, plankton a koenzym Q10, které prokazatelně působí proti vráskám. Vzácné oleje, například z opuncie, cacay, sacha inchi, marula, šípku, kamélie, borůvky, santalového dřeva a baobabu, pronikají do hloubky a zásobují kožní buňky antioxidanty, vitamíny a esenciálními omega vlastnosti a díky společnému synergickému působení přináší viditelné výsledky. Okamžitě pleť projasní, hydratují a vyživí.

Patentovaná složka ALGAKTIV Zen® je exkluzivní směs mikrořas, která zabraňuje poškození DNA a buněčnému stárnutí inhibicí klíčových stresových signálů - kortizolu a adrenalinu. Díky revoluční relaxační akci dokáže snížit hloubku vrásek o 15 % a snížení šupinatosti pleti o 13 % a za pouhých 15 dní! Jas a prozáření pleti o 10 % zvládne za 15 dní.

Při delším používání dochází k povzbuzení přirozené tvorby kolagenu, zpevní se tím struktura a elasticita pleti a podpoří regenerace kožních buněk. Pleť tak chrání před předčasným stárnutím a zmírňuje výskyt drobných vrásek.

Více informací: https://www.yageorganics.cz/