Sleeping beauty je noční pleťový olej proti vráskám

 Sleeping beauty je super luxusní ručně míchaný pleťový olej obsahuje kombinaci 15 nejúčinnějších přírodních rostlinných olejů s 11 dalšími výživnými ovocnými a rostlinnými výtažky, vitamíny a fosfolipidy. plankton a retinol pomáhají zmírňovat výskyt drobných vrásek a pigmentových skvrn. Černý rybíz je díky svému optimálnímu poměru esenciálních omega-6 a omega-3 mastných kyselin naším hrdinou pro zdraví pleti.

Každá kapka tohoto intenzivního sametového oleje nabitého rostlinnými super schopnostmi borůvky, baobabu, cacay, kamélie, marula, arganového oleje a šípku revitalizuje suchou pleť, povzbuzuje regeneraci kožních buněk a tvorbu kolagenu. Svými mimořádnými omlazujícími a hojivými vlastnostmi působí na všechny vrstvy pokožky.

Patentovaná složka ALGAKTIV Zen® je exkluzivní směs mikrořas, která zabraňuje poškození DNA a buněčnému stárnutí inhibicí klíčových stresových signálů kortizolu a adrenalinu. Díky revoluční relaxační účinnosti dokáže již za 15 dní snížit hloubku vrásek o 15 %, šupinatost pleti o 13 % a prozáření pleti o 10 %!

Lipoid H® a jeho účinky:

Fosfolipidy a jejich účinek: Obnova a ochrana fosfolipidy pomáhají opravit a obnovit přirozenou ochrannou bariéru naší pokožky. Napodobují lamelární strukturu extracelulárního matrixu a tvoří ochrannou vrstvu, čímž zabraňují ztrátě vody.

Rejuvenace: Fosfolipidy jsou klíčové molekuly zapojené do procesu tvorby a obnovy pokožky. Významně působí proti viditelným známkám stárnutí pleti na buněčné úrovni. Podporují hlubší penetraci.

Informace zde: https://www.yageorganics.cz/