Magical phyto retinol je elixír na oční okolí

Intenzivní olej Magical phyto retinol obsahuje kombinaci 13 nejúčinnějších přírodních rostlinných olejů s 10 dalšími výživnými ovocnými a rostlinnými výtažky, vitamíny, minerály, fosfolipidy a esenciálními oleji. Vůdčími ingrediencemi je super účinný kosatec, řasy, plankton, bakuchiol (přírodní náhrada retinolu) a koenzym Q10. Clinické studie prokázaly účinnost přírodního bakuchiolu ve stejné intenzitě jako má retinol! Bakuchiol se může na rozdíl od retinolu použit i během dne, protože nehrozí fotosenzitivní reakce. Dále elixír obsahuje vzácné oleje jako je cacay, borůvkový, brusnicový, rajčatový, olej z černého rybízu nebo arganový, které pronikají do hloubky a zásobují kožní buňky antioxidanty, vitamíny a esenciálními omega mastnými kyselinami.

Každá ingredience byla pečlivě vybrána s ohledem na své unikátní léčivé vlastnosti a díky společnému synergickému působení přináší viditelné výsledky. S tímto silným elixírem zabojujete se známkami stresu, únavy a suchosti, zmenšuje dokonce i tmavé kruhy pod očima. Okamžitě křehkou pleť projasní, dodá jí potřebnou hydrataci a výživu, aniž by se nějak zvětšila opuchlost očního okolí. Při delším používání oleje s kosatcem a bakuchiolem dochází k povzbuzení přirozené tvorby kolagenu, zpevní se struktura a elasticita pleti a podpoří regenerace kožních buněk. Olejový elixír pleť chrání před předčasným stárnutím a zmírňuje výskyt drobných vrásek a pigmentových skvrn.

Sytenol® A je první přírodní alternativou k retinolu bez omezení, která jsou spojená s retinolem. Klinické studie prokázaly významné zlepšení v oblasti výskytu vrásek, pigmentace, pružnosti, pevnosti a celkového poškození pleti způsobené UV zářením.

Informace zde: https://www.yageorganics.cz/