Denní hypoalergení pleťový olej

Rostlinný elixír, v němž se mísí rostlinné bio oleje cíleně vybrané pro obnovu a oživení pleti. Je zde využito mocných účinků brusinky bohaté na antioxidanty, protizánětlivých vlastností skvalanu, omlazujícího a výživného arganového a cacay oleje spolu s projasňující kamélií. Pečlivě vytříbená směs nekomedogenních, za studena lisovaných olejů dodává pleti bohatou dávku vyšších omega mastných hkyselin. Rostlinné fenoly, vitamíny, super účinné řasy a fosfolipidy lehce vklouznou do hlubokých vrstev pokožky a hydratují ji, vyživují, projasňují, obnovují a chrání, aniž by i u té nejcitlivější pokožky došlo k podráždění.

Patentovaná aktivní látka NATURA-TEC MARINE BLUEVITAL C je v boji proti vráskám velice účinná aktivní látka, která výrazně stimuluje produkci kolagenu. Pěstuje se ve speciálně udržitelné farmě, aby řasy nebyly vystavené znečištění z moře.

In vitro prokázaly účinnost NATURA-TEC MARINE BLUEVITAL C stimulovat buněčnou proliferaci a syntézu kolagenu. Již při použití 2 % se významně zvýší syntéza kolagenu o 19,3 % za pouhých 24 hodin. Další významnou a viditelnou aktivitou je vyhlazení vrásek. Za 2 měsíce se hloubka vrásek sníží o 10,4 % a objem vrásek se sníží o 12 %.

Informace zde: https://www.yageorganics.cz/