Už jste objevili novou kosmetikou BIOTEN? Rozhodně ji vyzkoušejte!

Objevili jste již na trhu novou přírodní kosmetiku BIOTEN? Skvělou zprávou je, že obsahuje více než 80 % přírodních složek, ale i to, že je určena pro všechny typy pleti. Přírodní složky jsou získávány ekologicky šetrnou metodou extrakce. Protože je pro značku důležitá transparentnost, je na každé produktu uvedené procento obsahu složek přírodního původu. Průměrně se jedná o 80 % složek. Klíčové ingredience jsou přírodní ze 100 %. Receptury jsou dermatologicky testované a vyhýbají se škodlivým látkám, všechny přípravky jsou VEGAN FRIENDLY a samozřejmě nejsou testovány na zvířatech.

Důraz na udržitelnost

Příroda je nejenom důležitou součástí kosmetických přípravků, ale je kladen zřetel také na udržitelnost a ekologickou zodpovědnost v souvislosti s obalovými materiály. Skleněné obaly jsou 100% recyklovatelné a jsou tvořeny 30 % již recyklovaného skla, jehož zpracování je energeticky méně náročné. Všechny papírové obaly jsou certifikovány FSC, Forest Stewardship Council. FSC je nezávislá nezisková organizace, která chrání lesy pro budoucí generace. Certifikace FSC znamená, že papír obalů pochází ze zodpovědných zdrojů. Ekologickou certifikaci získala také továrna, kde je BIOTEN vyráběn.

Kosmetická řada pro všechny typy pleti

Kosmetické přípravky značky BIOTEN jsou rozděleny na péči o normální a smíšenou pokožku a o suchou a citlivou pokožku.

V hlavní roli kdoule

Nejčastějším problémem v péči o pokožku je její dostatečná hydratace. Ačkoliv se naše pleť s věkem i ročním obdobím mění, tato potřeba zůstává prioritou číslo jedna. Není proto překvapením, že v řadě SKIN MOISTURE naleznete nejvíce výrobků. Ve variantě pro normální a smíšenou pleť je klíčovou ingrediencí 100 % výtažek z kdoule, kterou již naše babičky milovaly pro její jedinečnou vůni. Je však známá více než 4000 let a ve starověkém Řecku dokonce patřila mezi plody zasvěcené bohyni krásy a lásky Afroditě. Kdoule kromě velkého množství pektinu obsahují vitamin C a skupinu vitaminu B, organické kyseliny, třísloviny a celou řadu minerálních látek, jako například zinek, železo, draslík či vápník. Díky této jedinečné kombinaci napomáhají stahovat póry, čímž přirozenou cestou napomáhají snižování ztráty vody, a pleť pak zůstává svěží a zpevněná. Tento účinek je ještě posílený unikátní složkou HYDRO NUTRIENT 24H, která napomáhá udržet pleť hydratovanou a příjemnou na dotek pro pocit maximálního pohodlí po celý den. V této řadě najdete 4 výrobky pro čištění pleti, denní krém a jemný peeling, který obsahuje výtažky z meruňkových pecek.

S vůní šafránu

Řadu SKIN MOISTURE doplňují i výrobky pro spotřebitelky s citlivější pletí – denní krém, čisticí mléko a micelární voda. Klíčovou ingrediencí pro tuto řadu jsou mimo složky HYDRO NUTRIENT 24H a prebiotik i vzácné květy šafránu. Šafrán rovněž patří mezi přírodní zvlhčovače a v kožních buňkách zachovává optimální vodní rovnováhu. Díky antioxidačním účinkům napomáhá vyrovnávat tón pleti, projasňuje ji, tonizuje, zlepšuje její obranyschopnost vůči vnějším vlivům, a tím pomáhá chránit pleť proti podráždění.

BIOTEN doplňuje řadu také krémy proti vráskám a péčí o tělo.

Tipy na péči o pleť

BIOTEN čistící pleťový gel pro normální a smíšenou pleť

  • pro normální a smíšenou pleť
  • se 100% přírodní kdoulí
  • dlouhotrvající péče

Bioten čisticí pleťový gel pro normální a smíšenou pleť s prebiotiky a 100% přírodní kdoulí. Účinně čistí nečistoty vaší pleti a dodá ji dlouhotrvající péči.

Cena: 99,90 Kč /200 ml

Čistící zjemňující pleťové mléko BIOTEN

  • pro suchou a citlivou pleť
  • se 100 % přírodním šafránem
  • zjemňující účinek
  • s prebiotiky

Bioten čisticí pleťové mléko s obsahem prebiotik je navrženo pro suchou a citlivou pleť. Obsahuje 100 % přírodní šafrán, který účinně odstraňuje nečistoty pleti a dodá ji dlouhotrvající jemnost.

Cena: 99,90 Kč /200 ml

Hydratační gel-krém Skin Moisture BIOTEN s šafránem

  • dlouhotrvající hydratace
  • 87 % ingrediencí přírodního původu
  • obohacený o 100% přírodní šafrán
  • pro ženy ve věku od 20-35 let
  • účinnost až 24 hodin

Bioten hydratační gel-krém Skin Moisture 24hodinový hydratační gel-krém obsahující 87 % ingrediencí přírodního původu nabízí vaší pleti účinnou, dlouhodobou hydrataci a zanechává ji vláčnou a hedvábně jemnou. Jeho inovativní gel-krémové složení, které pocítíte jako vodní spršku na své pleti, je obohaceno o 100% přírodní šafrán, který pomáhá chránit citlivou pokožku a poskytuje jí hladký a pružný vzhled.

Cena: 99,90 Kč /50 ml

Hydratační gel-krém Skin Moisture BIOTEN s kdoulí

  • dlouhotrvající hydratace
  • 88 % ingrediencí přírodního původu
  • obohacený o 100% přírodní kdouli
  • pro ženy ve věku od 20-35 let
  • účinnost až 24 hodin

Bioten hydratační gel-krém Skin Moisture obsahující 88 % ingrediencí přírodního původu nabízí vaší pleti účinnou, dlouhodobou hydrataci a zanechává ji vláčnou a jemnou bez mastného filmu. Jeho inovativní gel-krémové složení, které pocítíte jako vodní spršku na své pleti, je obohaceno o 100% přírodní kdouli, která pomáhá udržet v pokožce přirozenou úroveň hydratace. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu pleti a podporují její zdravý vzhled

Cena: 99,90 Kč /50 ml