Šijeme srdcem - česká módní značka, kterou milují nejen děti

Motto lokální značky zní: “Šijeme srdcem - láska provlečená uchem jehly!” Originalita a pohodlí jsou hlavními atributy vystihující českou designovou značku Šijeme srdcem. Hlavní klientelou značky jsou děti, ale i ženy a od loňského roku také muži. Nově se v Šijeme srdcem začali věnovat také těhotenské, kojící a nosící módě. Oblečení s originálním designem se stalo srdeční záležitostí mnoha dětí. Maminky oceňují špičkové funkční oblečení, ale i výběr kvalitních materiálů a perfektně padnoucí střihy. Šijeme srdcem je móda protkaná vizí, vášní a nadšením.

Rodinný příběh se začal psát před 8 lety ve Valašském Meziříčí zakladatelkou Adrianou Bodrog, která má už dnes vlastní dílnu s profi vybavením a týmem šikovných švadlenek, kterým se maximálně snaží zpříjemnit pracovní prostředí a tak ve výrobě panuje stále dobrá nálada. Uvědomuje si, že precizní šití, je velmi důležitou součástí tvorby. V Šijeme srdcem vynikl cit pro estetiku v souladu s funkčností a pohodlím, vítězí zde poctivost a fér přístup. Český výrobce se od svých začátků specializuje na dětské sportovní oblečení i designové fashion modely. Poctivá práce šikovných švadlenek, důraz na pohodlí a kvalitu, která jde ruku v ruce s originálním a slušivým designem  - tak na první pohled poznáte modely Šijeme srdcem. Motivy látek jsou navrhovány grafiky a designery, se kterými spolupracují, a tím si značka získala punc originality. V nabídce naleznete krásné funkční oblečení, od termo prádla přes střední funkční vrstvy v podobě triček a mikin, až po svrchní fukční vrstvu ze softshellového oblečení. Nutno dodat, že značka se pyšní nejkvalitnějším softshell materiálem v Čechách. Každý kousek látky je trpělivě a poctivě přetvořen v originální a funkční kus oblečení, který se stane nejlepší podporou na cestě za společnými výlety za dobrodružstvím. V době pandemie se dílna věnovala také šití roušek, které jako bonus přikládali k objednávkám i pracovníkům z první linie.

Šijeme srdcem ušli obrovský kus cesty, tým Šijeme srdcem tvoří tým žen, fungujících v dokonalé symbióze. “Zakládáme si na souznění líbivého designu s funkčností a praktičností. Jsme hrdí na to, že všechny naše produkty šijí šikovné švadlenky na území ČR. Naše oblečení musí dokonale sednout jakékoli dětské postavě. Záleží nám na budování vztahu s našimi zákazníky. Jsme zde pro ně, šijeme s láskou, Šijeme srdcem. Nasloucháme, tvoříme a děláme radost,” říká zakladatelka značky Adriana Bodrog. Funkční oblečení může být elegantní i estetické, a naopak fashion outfit dokáže potěšit pohodlností a praktičností. To je našim mottem. Tvoříme nápaditou, originální a současně univerzálně nositelnou módu pro všechny příležitosti, při kterých chcete zazářit. Oblékáme děti, ženy i muže. Funkční i fashion oblečení. Šijeme srdcem patří mezi špičku z hlediska materiálových parametrů i provedení. Značku si oblíbila řada známých osobností jako například herečka Lenka Zahradnická.

Objednávat můžete zde: https://www.sijemesrdcem.cz/ nebo osobně v showroomu na adrese:

Šijeme srdcem: Hrachovec 98, 757 01 Valašské Meziříčí

Kredit: Šijeme srdcem