Nepodceňujte péči o tělo!

Celková péče o tělo by neměla být podceňována! Kůže je největším orgánem lidského těla, který si rozhodně zaslouží pozornost. Především v době, kdy je pokožka stále rozpálená a vystavovaná letnímu slunci, je třeba ji ochraňovat, zklidňovat a v neposlední řadě neustále hydratovat.

Zklidňující péče o tělo G&H

G&H zklidňující péče přináší komplexní řešení pro ochranu celého těla. Základem je sprchový gel, který ochraňuje pokožku a brání jejímu podráždění. Tělové mléko zajistí obnovu hydratační bariéry pokožky, a zabraňuje tak jejímu vysušování. Ideálním zakončením celkové péče je dlouhotrvající deodorant, díky němuž můžete beze strachu vyrazit do víru horkých dnů. Poskytuje až 48hodinovou ochranu před zápachem a vlhkostí bez podráždění nebo nerovnoměrného zbarvení pokožky.

Sada zklidňující péče o tělo G&H:

G&H NOURISH+™ Sprchový gel suchou pokožku jemně myje, přináší jí úlevu a zklidňuje.     

MOC 270 Kč

G&H REFRESH+™ Tělové mléko pomáhá obnovovat hydratační bariéru pokožky a chrání ji před poškozením a vysoušením vlivem okolního prostředí.

MOC 410 Kč

Kuličkový deodorant G&H PROTECT+

MOC 255 Kč

Tělový gel se třpytkami ARTISTRY STUDIO™ Paris

Uvolněte se! Tento třpytivý, světélkující tělový gel je určen k ochlazení a osvěžení při kontaktu s pokožkou. Udržuje pokožku celý den hydratovanou díky koncentrovaným pečujícím složkám, jako je mořská voda z Francie a levandulová voda. Růžový gel po vstřebání zanechá pokožku sametově hebkou.

MOC 525 Kč

Všechny produkty najdete na e-shopu www.amway.cz