Vypněte televizi, zacvičte si, zatancujte a buďte v pohodě!

Znovu nabrat kondičku chce vytrvalost a správé motivace. Je nutné si říct s určitým apelem, že už bylo dost sledování televize, povalování se na sedačce, jaro je v plném proudu, tak se pojďte protáhnout. Cvičení na hudbu je stále více oblíbené nejenom v tělocvičnách, ale můžeme si zacvičit a zatancovat doma i na zahradě. Stačí kvalitní reproduktor a soukromá hodina může začít. Všechny hity, na které chcete cvičit, si můžete pustit přes aparaturu od YENKEE. Na každodenní pohyb dokonce i na zahradě, se bude hodit bezdrátový reproduktor TIMBRE, který lze jednoduše přenášet, nebo pro vyznavatele hlasité hudby, audio soustava 2.1 s výkonem 50 W.

Cvičení s hudbou nám pomáhá držet tempo cviků a nepolevovat. Na začátek cvičení si připravte rychlou, energickou hudbu, protáhněte tělo a jedeme. „Hudba je obrovský motivační prvek. U různého typu cvičení dokonce větší než samotný trenér. Muziku bychom si měli vybírat podle typu aktivity,“ doplňuje bývalý mistr světa ve sportovní aerobiku Tomáš Krmíček.

Rozproudíme se, běháme na místě, protáhneme k běhu ruce, poskočíme si a stále dodržujeme rytmus. „Rytmus právě pomůže udržet hudba,“ dodává Krmíček. To vše na jednu písničku, která obvykle trvá 2 minuty. Pokud máte zahradu, nemusíte běhat na místě, ale můžete si vytýčit 2 body, okolo kterých cviky provádíte.

Bezdrátový reproduktor TIMBRE YENKEE zvládne hudbu přenášet i na zahradu. Pokud chcete bez přestávky poslouchat hudbu a mezitím cvičit, tak máte plných 8 hodin přehrávání. Vychutnávejte si cvičení na hudbu od vysokých tónů až po pořádné basy. Díky funkci Bluetooth je plně kompatibilní s telefony, tablety a jinými elektronickými přístroji

Po úseku rychlého cvičení přichází na řadu silové cvičení, ať jsou to výpady na procvičení nohou, nebo známé sklapovačky na „pekáč buchet“ na břiše, nebo kliky na posílení rukou i celého těla. Všechny tyto cviky mohou být v rytmu hudby, která nás posunuje k větší vytrvalosti. Tyto cviky většinou odpočítáváme, ale pokud nás v místnosti, kde cvičíme podporuje hudba z reproduktorů YENKEE, tak máme motivaci až do konce písničky. A je tady závěr cvičení na uvolnění svalů. Potřebujete jinou pomalejší písničku, tak si pohodlně dálkovým ovladačem si vyberete hudbu, na kterou relaxujete.

Cvičte, tancujte, poslouchejte dobrou hudbu a nepropadejte panice. YENKEE vám drží palce!