Svátek matek se blíží. Je-li vaše maminka aktivní, jistě ji potěší norská móda!

Druhá květnová neděle každoročně patří maminkám! Mezinárodní svátek, jehož kořeny spadají až do starověku, vzdává hold všem rodičkám. Malé děti jim z lásky malují obrázky a nosí květiny, ty starší vymýšlejí sofistikovanější dárky. Je jedno, zda je mamince třicet let, šedesát nebo devadesát – milou pozornost si zaslouží vždy! Dáme vám tipy, čím jí 10. května můžete udělat radost.

Co třeba Outfit pro aktivní mamky? Slušivé, přitom pohodlné – oblečení z Norské módy se hodí nejen na cvičení, ale také na výlety, dovolené, zahrádku, anebo pohodové odpoledne u kávy a knížky. Díky barevným kombinacím a lichotivým střihům s ním navíc dámy udělají parádu i při procházkách městem.

Náš tip:

Kari Traa legíny

Merino vlna je dokonalý přírodní materiál – je prodyšný, nešpiní se, při pocení nezapáchá, nemačká se, je lehký a příjemný na nošení, protože vlákna jsou jemná jako kašmír. Legíny mají navíc multifunkční využití – lze v nich sportovat, na podzim je vzít pod šaty místo punčocháčů a v zimě zase poslouží jako hřejivá spodní vrstva.

Podprsenka Kari Traa

Spodní prádlo je nedílnou součástí outfitu – a správná podprsenka je důležitá v každém věku! Díky tomu, že poskytuje dostatečnou oporu, uleví zádům a eliminuje jejich bolesti. Sportovní podprsenky navíc zvyšují komfort při pohybu.

Více zajímavých tipů najdete na: www.norskamoda.cz