Zůstaňte ve spojení se světem ať doma pracujete, streamujete nebo hrajete hry

TRUST DALYX 10 v 1 USB-C DOCK

Multiportová dokovací stanice Trust Dalyx 10-in-1 poslouží k rozšíření možností konektivity vašeho notebooku s USB-C portem. Disponuje portem HDMI pro připojení monitoru s rozlišením až 4K, portem GLAN, čtečkou paměťových karet SD a microSD, čtyřmi porty USB 3.2 Gen 1 typ A s přenosovou rychlostí 5 Gbps pro připojení periferií a dvěma porty USB-C PD pro rychlé nabíjení. Tělo USB hubu je vyrobeno z kvalitní slitiny hliníku, která je zárukou vysoké odolnosti a nízké hmotnosti. Součástí je stojan pro vylepšenou ergonomii a proudění vzduchu pod notebookem.

TRUST DALYX 10 v 1 je kompatibilní se systémy Windows, Mac OS a Chrome OS.

Doporučená maloobchodní cena 2 499 Kč.

Multiplatformní herní sluchátka s mikrofonem

Herní headset Trust GXT 433 PYLO nabízí vynikající ergonomii a špičkový zvukový výkon, který dodá herním relacím tu pravou šťávu. Stylový design dotváří detaily z broušeného kovu a ergonomické prvky z kvalitních materiálů. Ve výbavě nechybí flexibilní mikrofon a nastavitelný hlavový most pro dokonalý komfort. Sluchátka lze připojit k počítači, herní konzoli, smartphonu nebo tabletu.

Doporučená maloobchodní cena 999 Kč.

Klávesnice TRUST MUTO SILENT

Kompaktní a takřka neslyšitelná klávesnice TRUST Muto Silent je vybavena nízkoprofilovými klávesami s měkkým a tichým stiskem, díky čemuž zajistí pohodlné psaní. Tato klávesnice najde využití nejen doma, ale i ve firemních kancelářích. Je odolná proti polití a k počítači či notebooku ji připojíte pomocí standardního USB kabelu s délkou 1,5 m.

Doporučená maloobchodní cena 329 Kč

Ergonomická bezdrátová myš Trust Verto

Ergonomická bezdrátová myš Trust Verto byla navržena pro maximální pracovní pohodlí bez namáhání ruky a zápěstí. Díky vertikálnímu provedení zůstane ruka během používání myši v přirozeném stavu a vy tak můžete pohodlně pracovat celé hodiny. Pryžová vrstva navíc zaručuje pevný úchop a pohodlné opření palce.

  • Napájení 2× AAA baterie (součástí balení)

Doporučená maloobchodní cena 499 Kč

Tichá bezdrátová myš

Bezdrátová myš Trust Siero Silent nabízí precizní provedení, tichá tlačítka a možnost nastavení citlivosti optického snímače. Díky kompaktní velikosti se stane ideálním společníkem na cestách. Její univerzální ergonomický design je vhodný pro praváky i leváky.

Doporučená maloobchodní cena 399 Kč.

Křišťálově čistý přenos zvuku

Se stolním USB mikrofonem Trust GXT 232 Mantis Streaming pořídíte kvalitní zvukový záznam s minimálním zkreslením, což ho předurčuje k streamování na YouTube, Facebooku, pro podcasty, hlasové hovory, nebo aplikace ovládané hlasem. Díky kompaktnímu designu na stole zabere minimum místa.

Doporučená maloobchodní cena 899 Kč.

Trust GXT 258 Fyru 4 v 1

Nekompromisním domácím řešením je mikrofon Trust GXT 258 Fyru. Tento kondenzátorový USB mikrofon totiž nabízí pro záznam zvuku hned 4 směrové charakteristiky. Mikrofon zapuštěný do kovového těla je vybaven interními POP filtry pro potlačení explozivních hlásek a nechybí mu ani ovládací prvky přímo na těle mikrofonu v podobě regulace ziskovosti (gain) a hlasitosti sluchátek pro příposlech, pro které je zde výstup s nulovou latencí.

Doporučená maloobchodní cena 2 999 Kč.

Trust GXT 256 Exxo

Nejvyšší komfort při záznamu zvuku nabídne Trust GXT 256 Exxo. Jde opět o kondenzátorový USB mikrofon s kardioidní směrovou charakteristikou, vzorkovací frekvencí 16 bit/48 kHz, maximální hladinou akustického tlaku 130 dB, frekvenčním rozsahem 30 Hz - 18000 Hz a citlivostí 130 dB.

Pro streamery, kteří své hraní zachycují i na video, mikrofon nabízí pět barev podsvícení zvukové hlavy. Lze jej také doplnit filtrem (součástí balení), který při nasazení na mikrofon výrazně potlačuje zkreslení nebo vady artikulace.

Doporučená maloobchodní cena 3 399 Kč.

Ergonomická sluchátka s mikrofonem pro herní konzole PS4

Herní headset Trust GXT 488 FORZE-G PS4 je navržen speciálně pro herní konzole Playstation 4, díky čemuž si užijete maximálního zvukového zážitku u každého herního titulu. Kromě vynikající ergonomie je headset vybaven 50 mm měniči se špičkový zvukovým výkonem, který vás naprosto vtáhne do herní akce. Ve výbavě nechybí flexibilní mikrofon, dálkové ovládání hlasitosti a nastavitelný hlavový most pro dokonalý komfort.

Doporučená maloobchodní cena 3 399 Kč.