Aktuální trendy: stylové líčení pod rouškou

O tom, že letošní jaro a léto nejspíš strávíme ukryti pod rouškami už nepochybují ani přední maskéři a stylisté, a tak narychlo dali dohromady tipy, jak zůstat krásné i za těchto okolností.

Odolný základ, výrazně namalované oči a dokonale vykreslené obočí, tak to jsou ve zkratce trendy, kterými bychom se měli řídit do té doby, dokud si budeme muset zakrývat nos a ústa. Poradíme vám, jak na ně.

Základ

Pleť zakrytá rouškou je neustále vystavena zapařování, navíc soustavně dochází k jejímu otírání o pevný materiál ústenky. Vlhké prostředí přitom nahrává množení všech možných bakterií a spolu s mechanickým poškozováním je tak pokožka mnohem náchylnější ke vzniku plísní, akné či dermatitidy. Víc než kdy jindy, je tedy v tomto období důležité používat takové produkty, které pleť nezatíží, ale naopak jsou prospěšné pro její zdraví.

Zapomeňte na těžké báze, ucpané póry a nepřirozený efekt. Rozjasňující minerální make-up od Annabelle Minerals je vysoce šetrný k pokožce, poskytuje optimální krytí jejích nedokonalostí a zároveň na ni působí blahodárně. K jeho vytvoření byly využity ryze přírodní ingredience: rozjasňující slída, matující oxid zinečnatý, oxid titaničitý poskytující ochranu před UVA/UVB na úrovni SPF 20 a barviva oxid železnatý a ultramarín. Můžete se tedy spolehnout na to, že pleť nebude zatížená. Tyto složky navíc zaručují, že líčení vydrží po celý den i pod ústenkou.

Rozjasňující minerální make-upy od Annabelle Minerals jsou dostupné ve čtyřech barevných řadách, z nichž si můžete vybrat vždy několik různě světlých nebo naopak tmavých odstínů. K jejich nanášení výborně poslouží speciální štětec na rozjasňovač z vysoce kvalitních a odolných materiálů.

Oči

Vzhledem k tomu, že vlhkost zpod roušky stoupá vzhůru, bude k líčení očí nutné použít voděodolnou mascaru. V případě řas záleží čistě na vás, zda zvolíte objemné líčení nebo si naopak dáte záležet s vykreslením každé řasy zvlášť. Pokud ale bude vybírat oční stíny, trendy pro letošní rok jsou jasné a výrazné barvy jako vystřižené z videoklipů z 90' let.

Vyzkoušejte například dokonale modré oční stíny Blueberry, oranžové Ice Tea nebo zelené Mint. Můžete se spolehnout na to, že ať už jde o minerální nebo o jílové, všechny oční stíny Annabelle Minerals jsou vyrobeny z čistě přírodních složek. Krom toho se snadno nanáší, nezanechávají fleky, vizuálně pokožku vyhlazují, a navíc jsou vhodné i pro citlivou pleť.

Obočí

Obočí podtrhne jedinečný výraz obličeje, letos tedy spíše jen našeho pohledu, a proto bychom si na jeho vykreslení měli dát vysloveně záležet.

Paletka Annabelle Minerals Brow Like Wow obsahuje zapečené stíny, které byly vyvinuty speciálně pro dokonalé a profesionální líčení obočí. Jedná se o tři odstíny, díky kterým lze docílit, jak čistého a přirozeného líčení, tak i výrazného večerního efektu, záleží na náladě a příležitosti. Stíny mají sametovou konzistenci, lehko se nanáší a dlouho vydrží.

Složení paletky Annabelle Minerals Brow Like Wow je obohaceno o vitamín E, který dodá vašemu obočí potřebnou výživu.

Zmíněné produkty:

Štětec na rozjasňovač má štětiny uspořádané do tvaru plamene, tudíž zaručí rovnoměrné nanesení líčidla na pokožku, a navíc se s ním dá přesně korigovat intenzita líčení. Cena: 249 Kč

Paletka na obočí Brow Like Wow – Cena: 399 Kč

Minerální oční stíny Blueberry a Mint – Cena 209 Kč

Jílové minerální oční stíny Ice Tea – Cena 239 Kč

Rozjasňující minerální make-up – Cena: 249 Kč