Palubní lístek Emirates nabízí stovky zvýhodněných nabídek v Dubaji na letošní zimu

Letecká společnost Emirates dnes oznámila návrat oblíbeného My Emirates Pass. Od 1. listopadu 2022 do 31. března 2023 umožňuje My Emirates Winter Pass zákazníkům získat řadu výhod díky exkluzivním nabídkám na více než 500 místech v Spojených arabských emirátech (SAE).

Zákazníci Emirates, kteří letí do Dubaje nebo přes toto město, mohou jednoduše předložit palubní vstupenku a platný doklad totožnosti ve stovkách maloobchodních, zábavních a gastronomických provozoven, ale také na známých atrakcích a v luxusních lázních, a využít tak fantastických slev v celé Dubaji a SAE. Celou nabídku programu My Emirates Pass najdete zde.

Cestující s aerolinkou Emirates mohou navíc využít bezplatnou vstupenku* na hodinovou okružní plavbu po zátoce Creek, která nabízí bezkonkurenční panoramatický výhled na historickou část Dubaje z tradiční lodi dhow.

Prozkoumejte více z metropole Dubaj

Při návštěvě Dubaje v zimní sezóně si každý cestovatel najde něco pro sebe, ať už jde o sledování významných sportovních událostí, jako je Emirates Airline Dubai Rugby Sevens a golfové turnaje DP World Tour, nebo o zapojení se do svátečních oslav v prosinci. Dubaj nabízí celou řadu zážitků světové úrovně – od sluncem zalitých pláží a památek až po prvotřídní pohostinství a volnočasové aktivity.

Věrnostní program Skywards: členové oceňovaného věrnostního programu Skywards společnosti Emirates mohou sbírat míle za každodenní útratu v maloobchodních prodejnách v SAE a tyto míle utratit za letenky, upgrady a vstupenky na koncerty a sportovní akce. Více informací o programu Emirates Skywards najdete zde.

Zážitky v Dubaji: zákazníci Emirates si nyní mohou prostřednictvím platformy Dubai Experience  vytvářet vlastní cestovatelské plány včetně letů, pobytů v hotelu, návštěv klíčových atrakcí a dalších gastronomických a volnočasových zážitků v Dubaji a SAE a využívat ještě více jedinečných výhod.

Emirates bezpečně obnovila provoz do více než 130 destinací na šesti kontinentech a v současné době provozuje denní spoj do a z Dubaje. 

Další informace naleznete na stránkách emirates.com. Letenky lze zakoupit na emirates.com, v prodejní kanceláři Emirates, prostřednictvím partnerských cestovních kanceláří nebo online cestovních agentur.