Veletrhy GO a REGIONTOUR zaplní pavilon G1

Na brněnské výstaviště se po roční pauze opět vrací veletrh GO a REGIONTOUR. V termínu od 20. do 23. října se v pavilonu G1 představí zástupci regionů České republiky, Slovenska či Polska, nebo také tuzemské i zahraniční cestovní kanceláře, které Vám nabídnou nevšední zážitky za veletržní ceny. Zároveň s veletrhy probíhají Festival krajových specialit a regionální potraviny RegFoodFest a GO KAMERA - festival cestovatelských filmů, fotografií a publikací. V jednom termínu a na jednom místě najdete vše, co k cestování patří.

Přijďte vyhrát dovolenou!

Bílý písek, neuvěřitelně modrá a teplá voda, barevné korálové útesy s bohatým podmořským životem, nádherné pláže - to jsou Maledivy. Objevte kouzlo malého tropického ostrova Thoddoo, který je vyhlášený nejen svými přírodními krásami, ale i vstřícností místních obyvatel. Čím dál tím častěji cestuji turisté na lokální ostrovy s ubytováním v penzionech. O sportovní zázemí, potápění, výlety na lodích a výborné jídlo není nouze. Thoddoo je cca 60 km od Malé a na ostrov se dostanete našim „speed boatem“. Návštěvníky stánku čeká každý den losování dvou poukazů na týdenní pobyt pro dvě osoby na tomto krásném maledivském ostrově.

Milevské maškary potkáte v celém areálu

Milevský masopustní maškarní průvod patří k nejstarším v Čechách. Maškary procházejí městem již od roku 1862. Jejich kořeny však sahají až ke středověkým masopustním hrám. Prezentace města Milevska na veletrhu bude probíhat prostřednictvím právě Milevských maškar, konkrétně se jedná o pestrý maškarní průvod v počtu cca 12 osob, přičemž každá osoba má svoji originální masku. Těšit se můžete i na malé občerstvení.

Cestovat můžete v každém věku!

Delfín travel je cestovní kancelář se zaměřením na klientelu 55+. Vlastní charterové lety vypravuje do Španělska, Itálie a Albánie, kam cestuje i nejvíce klientů. Do ostatních evropských zemí, jako je například Portugalsko, Norsko, Island, Slovinsko vypravuje skupiny čítající od 20 do 50 osob, a to v průběhu celého roku. Mezi hlavními exotickými destinacemi najdete Thajsko, USA, Peru, Mexiko a Omán. V zásadě ve všech zemích realizují koncept pobytových, poznávacích a aktivních zájezdů. Hlavní devizou všech zájezdů je proklientský delegátský a průvodcovský tým. Cestování není jen devizou mladých, přijďte se o tom přesvědčit na jejich stánek.

Hmyz je plný bílkovin a obsahuje vysoký počet zdraví prospěšných látek

Mladá česká firma specializující se na zdravé potraviny s výživnou cvrččí moukou, to je GRIG. Najdete zde největší výběr unikátních hmyzích specialit ze všech koutů Evropy. Na veletrhu GO si to nejlepší z nabídky firmy GRIG můžete nejen ochutnat, ale také odnést domů. Znáte třeba 10 důvodů proč jíst cvrčky? Třeba proto, že obsahují 5 krát více omega 3 než losos… nebo proto, že obsahují 1,5 krát více vápníku než mléko… a ty další se dozvíte na stánku této české firmy, která vsadila na zdravotní benefity jedlého hmyzu.