Užijte si slunce v destinacích Indického oceánu: Emirates posiluje lety na Mauricius

Společnost Emirates, největší mezinárodní letecká společnost na světě, dnes oznámila, že posiluje své spojení s destinacemi v Indickém oceánu zavedením třetího denního letu na oblíbený ostrov Mauricius. Dodatečná večerní frekvence začne létat už od 1. října 2022 a zvýší kapacitu míst na Mauricius a zpět přibližně o 35 %.

Nový let doplní stávající dvoudenní lety Airbusu A380 a nabídne zákazníkům cestujícím na Mauricius větší flexibilitu. Při plánování letu si cestující budou moci vybrat z ranního příletu na mezinárodní letiště Sir Seewoosagur Ramgoolam, který doplní stávající linku EK 0701 s příletem během dopoledne a EK 0703 s příletem v podvečer.
Rajské ostrovy v Indickém oceánu

Ať už hledáte romantickou dovolenou, nezapomenutelný rodinný výlet, nebo chcete během chladných měsíců vyrazit za slunce, každý cestovatel si při návštěvě ostrovních destinací v Indickém oceánu přijde na své. Společnost Emirates v současné době provozuje ze svého dopravního uzlu – Mezinárodního letišti v Dubaji ─ 9 letů denně, a to na Seychely, Mauricius a Maledivy.

Mauricius

Návštěvníci ostrova Mauricius se mohou těšit na příjemné teploty po celý rok a na jedinečná místa pro potápění a šnorchlování. Nedávno zrekonstruovaný hotel JW Marriott Mauritius Resort nabízí idylický výhled na lagunu s kulisou hory Le Morne Brabant, která je zapsána na seznamu světového dědictví UNESCO. Navštívit můžete také mnoho pláží, například rušnou Grand Baie na severu nebo stromy lemovaný písečný pás St Félix na jihu.

Ti, kteří chtějí zažít ojedinělý pohled shora, se mezitím mohou vrtulníkem podívat na úchvatný podmořský vodopád. Tento jedinečný zážitek dává lidem možnost vidět oceán se spektrem různých barev, což poskytuje pocit trojrozměrného podvodního vodopádu. 

Seychely

Dovolená na Seychelách v Indickém oceánu nabízí malebné pláže, rušné trhy a svěží zelené hory, které vám zajistí dokonalý únik ze zimního počasí. Seychely jsou také domovem několika druhů zvířat, ptáků a rostlin, které nenajdete nikde jinde na světě. Návštěvníci mořského národního parku Curieuse se o tom mohou přesvědčit na vlastní kůži. Čekají je tu proslulé obří želvy či Coco De Mer, největší ořech na světě. 

Maledivy

Maledivy s 1 200 ostrovy v délce 870 km jsou ideálním místem pro odpočinek. Milovníci vodních radovánek si mohou užívat slunce na bílých plážích a šnorchlování v průzračném tyrkysovém moři a pobyt v některém z proslulých bungalovů nad vodou je navíc naprosto unikátní zážitek. Ti odvážnější se mohou vydat na výlet do některé z potápěčských lokalit, například do slavné s Maaya Thila, kde můžete pozorovat místní mořskou faunu, včetně želv, rejnoků, pyskounů i několika druhů žraloků.

Cestování se společností Emirates

Rozsáhlá letecká síť společnosti Emirates nabízí 130 destinací napříč šesti kontinenty. Aerolinka i nadále klade nejvyšší důraz na bezpečné cestování ve vzduchu i na zemi. Zákazníci cestující z Dubaje tak mohou využít nejmodernější bezkontaktní technologii, která jim usnadní cestu přes letiště.

Cestující se společností Emirates si mohou užít dokonalý let s prvotřídním kulinářským zážitkem založeným na regionálně inspirovaných menu o několika chodech vyvinutých týmem oceňovaných šéfkuchařů a doplněných širokým výběrem prémiových nápojů. Zákazníci se také mohou pohodlně usadit a relaxovat u více než 5 000 kanálů pečlivě vybraného zábavního obsahu s filmy, televizními pořady, hudbou, podcasty, hrami, audioknihami a dalšími tituly v oceňovaném zábavním systému ice.