Provoňte domácnost tabulkou “čokolády” od TVOJE SVÍČKA

Je libo čtvereček? Ulomte si kousek a provoňte si byt nádhernou vůní, které vás přenese na krásná místa naší země.

Tabulka čokolády je tvar, který máme skoro všichni rádi. Že ale čokoládu může připomínat i vonný vosk, to už je trochu risk. Málokdo totiž takové tabulce čokolády odolá a neulomí si alespoň kousíček… V případě této čokolády můžeme být ale v klidu. Nenavodí sice příjemné pocity z pojídání, zato ale provoní domácnost a přinese potěšení bez zbytečných kalorií.

Řeč je  o produktu z dílny české  značky TVOJE SVÍČKA, vonném vosku ve tvaru tabulky čokolády.  Použít ho lze k provonění prostoru všude tam, kde je obtížné nebo nemožné zapálit svíčku, např. v šatní skříni. Tak, jak si ulamujeme při mlsání tabulku čokolády, můžeme nalámat tabulku vosku do aroma lampičky. Jedna čokoláda vydrží vonět až 16 hodin a dávkujeme ji obdobně jako čokoládu – intenzitu vůně volíme ulomením různého počtu čtverečků. Stejně jako vonný vosk, jsou všechny produkty značky TVOJE SVÍČKA zcela přírodní. K výrobě svých produktů používají majitelé značky Katka a Ondra Becherovi pouze sójový či  včelí vosk a k ovonění 100% éterické oleje. Knot svíček je ze 100% bavlny.

Jak je pro značku TVOJE SVÍČKA typické, prostřednictvím vůní se lze v duchu přenést na celou řadu koutů naší země. Vonný vosk v podobě čokolády naleznete v nabídce ve čtyřech vůních inspirovaných takovými místy. Varianta s názvem Macocha vám zlepší náladu a dodá radost i  optimismus pomocí svěží pomerančové vůně. Ta dokáže ulevit od bolesti či  zklidnit podrážděný žaludek. Vůně s názvem Boubínský prales je omamná, zemito – dřevitá a lze ji využít při nespavosti, depresi, vyčerpání či k meditaci. Intenzivní kafrová vůně eukalyptu a niaouli, borovice a  červeného tymiánu ve verzi Pančavský vodopád zatočí s viry, nachlazením či obtížích spojených s  revmatismem. Svěží a klidná kombinace vůní máty, šalvěje a cedru s názvem Jizerka uklidní mysl, vyčistí prostor a podpoří dobrou náladu.

Cena jednoho vosku o váze 25 g +/- 5 g začíná od 60 Kč.

Pro více informací navštivte: https://www.tvojesvicka.cz/cokolady/.